Wednesday, April 8, 2009

aku nie ape pada die???

entah la wei susah aku nka ckp ape situasi aku skunk nie.aku tak taw yg die angap aku pada die..aku syok sendiri kew wei ha??ko nape uat aku cm nie ha??pe slh aku kat ko??haih...dah la ats nsht2 kwn yg aku syg ayim,wak,ebal,afiq,ayie,bob,kip n also my fwen but i like him so much..dieowng kate takyah la sedih sgt ngn bnd nie semua..bukn time nye lg aku nak bercinte2 nie..but i need someone to care me..dah la takmo la cete nt aku ngs...aku dah la kuat ngs...

AKU SAYANG BANGAT KAT DIEOWNG NIE SEMUA...

ayim,afiq,me n kip...

apit n me...